Krul_Wit

Met één van de grootste assortimenten bier, heeft u genoeg om uit te kiezen

ROTTERDAMSE BIEREN

Jaapie 9.8% – €5.75
Zoet en bitter combineren perfect bij onze Red Ale Jaapie. Dze rode stevige ale is de favoriet van vele. Jaapie begint zoet, met tonen van rood fruit, maar door het gebruik van Amerikaanse hop neemt een frisse bitterheid het over.

Harrie 6.2% – €4.25
Onze Harrie is droog en fris-kruidig. Harrie is een toegankelijk blonde variatie met een frisfruitig aroma. Door het gedurfde gebruik van Sládek-hop en Szechuanpeper heeft Harrie een funky twist met een volbittere smaak.

Carrie 6.5% – €4.75
Carrie is een amberkleurige met een smeuïge schuimkraag en tonen van lychee, kiwi, hooi en citrusvruchten. De hevige hopsmaak wordt gebalanceerd door een aangename karamelbasis.

PAUWEL KWAK 8.4% – €4.75

Pauwel kwak is een amber Belgisch speciaal bier. Het wordt gebrouwen door brouwerij Bosteels in Bruggenhout. Pauwel kwak is van hoge gisting en amberkleurig door toevoeging van de zogenaamde “Special B Mout” tijdens het brouwproces.

Daarnaast wordt dit bier in een special glas gedronken. In de tijd van Napoleon was brouwer Pauwel Kwak uitbater van koetsiers herberg De Hoorn in Dendermonde. Het sprak voor zich dat koetsiers hun koets niet zonder toezicht achter konden laten. Kwak liet hierom een special glas maken met een bolle onderkant dat in een houten houder hangt. Die houder werd bevestigd aan de koets. Door de vergrote bolle onderkant kon het glas ook niet omvallen tijdens de rit, het glas bleef ten aller tijde rechtop. Het voetje om de houder neer te zetten werd er later aan toegevoegd. Zo heeft dit glas de bijnaam gekregen van ”koetsiersglas”.

TROTS BIER 5.9% – €4.25

Trots Bier Rotterdam is in september 2013 ontstaan uit een idee van vier studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Trots blond bier smaakt goed in alle seizoenen, maar zal vanwege zijn frisse karakter het best tot zijn recht komen in de warme maanden van het jaar. Het is een licht kleurige, goudgele speciale soort van hoge gisting en smaakt koud het best.

Kaapse Bouwers
Paul Kwak Bier
Trots Bier
ONTDEK ONS COMPLETE BIER ASSORTIMENT
Krul_Wit

CONTACT

Karel Doormanstraat 290,
3012 GP Rotterdam

Voor reserveringen kunt u bellen naar
010 – 433 25 82

Volg ons